Design is like a mom, nobody notices when she’s around, but everybody misses her when she’s not.— Santiago Borray


torsdag 20. mai 2010

Morgenstund har gull i munn?


Av en eller annen grunn har lillemor bestemt seg for at fem halv seks er den nye stå opp tiden i huset og det er det jammen bare hun som stemmer for!
Så nå sitter vi her da-mor på pc en med en topp te og et eple,og lillemor i sofaen med film på tv(ja for barne tv har ikke startet engang!!)og melk på flaska.Gjeesp!

Her på sørlandet har vi nå noen nydelige varme dager og mor har såvidt begynt å stelle litt ute for det kribler i fingre og lommebok når sommeren melder sin ankomst!
Nå drar vi på ferie fra søndag så alt for mye er bare dumt å kjøpe inn,men vi har heldigvis gode naboer som er gode til å vanne;)
I går hadde vi hagen full av små og store og vi koste oss masse med våre skjønne venner.I dag blir det stille og rolig,litt rengjøring og pakking til ferie tenker jeg.

                                        Ønsker dere alle en solfyllt og varm dag!
                                                      Klem fra morgenfuglene

2 kommentarer:

 1. Det er ukristlig tidlig rett og slett... Marius er helt ute og kjøre etter sykdomsperioden og våkner flere ganger hver natt, har begynt med melkeflaske om natta igjen (gjerne 2 også...)og er generelt bortskjemt. Orker ikke avvenne nå heller, tar det etter ferien.
  Roma var på lag på treninga i dag i alle fall. Tenker de var godt med litt tid for seg selv, selv om det innebar husvask...
  Klem

  SvarSlett
 2. Koselig bilde av dere to:)
  Ha en fin pinsehelg og god ferie!
  Nina

  SvarSlett

Alle små spor fra dere gir meg gleden til å skrive mere!