Design is like a mom, nobody notices when she’s around, but everybody misses her when she’s not.— Santiago Borray


fredag 18. juni 2010

Lykkebo

Da jeg var liten var jeg på basar med mamma og mormor.Vi hadde lodd på hovedgevinst som skulle trekkes etter flere måneder med loddsalg.Gevinsten var ei stor flott lekestue,og gjett om vi vant?
Nei det var et eldre ektepar med feriehus der vi bodde.År etter år måtte jeg sykle forbi stua og se at ingen lekte der.Traumatisk? Ja det var nok det=)
Pappa som er en handy mann lovte meg lekestue,og da jeg var syv ble min søster født og da skulle han iallefall lage lekestue.
Da jeg var 22 fikk jeg min første datter og bestefar lovte at nå kom lekestua.
Da jeg fikk mitt tredje barn sa jeg at nå er det nok,så jeg bestilte matrealer og bestefar og bebbe måtte pent komme opp å snekre!!
Alle ungene elsker å leke her,og vi finner ofte frem vaffeljern og koser oss med alle ungene i gata.
Min svigermor var litt bekymret for at dette ble mors stue og at ikke ungene fikk bruke den,men etter å ha laget husregler og passet på at alle følger dem,så er dette ungenes plass.Vel og merke må jeg jo inn og rydde litt iblandt og fylle på med litt interiør duppeditter men det er jo bare koselig!!
Det går i rødt og prikker i Lykkebo,med litt innslag av marimekko og greengate.Den skjønne plakaten er fra Maileg og vimpel er det fru Huseby som har sydd!!

1 kommentar:

  1. Den er så koselig!♥ Og jeg kan skrive under på at ungene leker så det holder her inne altså. Og Fru Lykke er like rolig når porselenet går i tusen knas. :)
    Jeg ønsker meg lekestue jeg og...

    SvarSlett

Alle små spor fra dere gir meg gleden til å skrive mere!