Design is like a mom, nobody notices when she’s around, but everybody misses her when she’s not.



— Santiago Borray


onsdag 9. mars 2011

Deilige dager du...

Solen gløtter til og det er rett før vårstemningen biter meg i øret!
Jeg ville jo ikke bli i vår modus enda,for påsken kommer så sent og det er først da våren begynner for meg,men dette blir nok ikke lett å følge...

6 kommentarer:

  1. Det er jo litt sånn det er, ja -etter påske er det tid for vår... men nå håper jeg faktisk at vinteren bare holder seg på fjellet :)
    Ha ei fortsatt fin uke!
    Klem
    Lise

    SvarSlett
  2. Heisann

    Jeg har også vert i veldig vårstemning lenge nå....har ikke hatt snø på leenge vi. Men i dag så laver det ned, og vips så var julestemninga der igjen :)

    Jaja...aldri vert nærmere våren enn nå :)

    Klem fra Lene

    SvarSlett
  3. I år håper jeg faktisk at vårfølelsen kommer litt før påske. Vet ikke om jeg holder ut å vente i over seks uker til... Vi har konfirmasjon første helg etter påske, og da skulle jeg gjerne ha løkblomstringen i full gang i hagen ;)

    Klem Linnette :)

    SvarSlett
  4. Høres deilig ut hos deg. Her er det kommet 10 cm sne, men jeg er så optimistisk og tro at det forsvinner raskt igjen! Kjenner vårfølelsen begynner å gripe meg, og jeg har startet med noen grep inne i huset som innbyr til mer sol og varme. Bare for å komme i den rette stemningen. :)

    Ønsker deg en deilig helg!

    Klem,
    Anette Willemine

    SvarSlett
  5. Hei! Takk for hyggelig kommentar. Kjekt at du liker bloggen min:) Jeg vet ikke om jeg skriver det folk tenker, jeg skriver ihvertfall det jeg selv tenker:) Ikke alltid jeg klarer å holde meg til temaet interiør helt konsekvent. Men kjekt du la igjen en kommentar, det ga meg sjansen til å oppdage bloggen din også :) Liker interiørstilen din og gleder meg til å lese mer. Legger meg til som følger her hos deg:) God helg:)

    SvarSlett
  6. Tusen takk, det var snilt sagt :)
    Kjøpte sommerfuglsvermen i en blomsterbutikk før lillefrøkna ble født, så tror nok ikke den er å få tak i lenger, men en kan kanskje lage den selv ? Veldig glad i den i alle fall!
    Ha ei fortsatt god helg!
    klem
    Lise

    SvarSlett

Alle små spor fra dere gir meg gleden til å skrive mere!