Design is like a mom, nobody notices when she’s around, but everybody misses her when she’s not.— Santiago Borray


onsdag 9. mars 2011

Deilige dager du...

Solen gløtter til og det er rett før vårstemningen biter meg i øret!
Jeg ville jo ikke bli i vår modus enda,for påsken kommer så sent og det er først da våren begynner for meg,men dette blir nok ikke lett å følge...

6 kommentarer:

 1. Det er jo litt sånn det er, ja -etter påske er det tid for vår... men nå håper jeg faktisk at vinteren bare holder seg på fjellet :)
  Ha ei fortsatt fin uke!
  Klem
  Lise

  SvarSlett
 2. Heisann

  Jeg har også vert i veldig vårstemning lenge nå....har ikke hatt snø på leenge vi. Men i dag så laver det ned, og vips så var julestemninga der igjen :)

  Jaja...aldri vert nærmere våren enn nå :)

  Klem fra Lene

  SvarSlett
 3. I år håper jeg faktisk at vårfølelsen kommer litt før påske. Vet ikke om jeg holder ut å vente i over seks uker til... Vi har konfirmasjon første helg etter påske, og da skulle jeg gjerne ha løkblomstringen i full gang i hagen ;)

  Klem Linnette :)

  SvarSlett
 4. Høres deilig ut hos deg. Her er det kommet 10 cm sne, men jeg er så optimistisk og tro at det forsvinner raskt igjen! Kjenner vårfølelsen begynner å gripe meg, og jeg har startet med noen grep inne i huset som innbyr til mer sol og varme. Bare for å komme i den rette stemningen. :)

  Ønsker deg en deilig helg!

  Klem,
  Anette Willemine

  SvarSlett
 5. Hei! Takk for hyggelig kommentar. Kjekt at du liker bloggen min:) Jeg vet ikke om jeg skriver det folk tenker, jeg skriver ihvertfall det jeg selv tenker:) Ikke alltid jeg klarer å holde meg til temaet interiør helt konsekvent. Men kjekt du la igjen en kommentar, det ga meg sjansen til å oppdage bloggen din også :) Liker interiørstilen din og gleder meg til å lese mer. Legger meg til som følger her hos deg:) God helg:)

  SvarSlett
 6. Tusen takk, det var snilt sagt :)
  Kjøpte sommerfuglsvermen i en blomsterbutikk før lillefrøkna ble født, så tror nok ikke den er å få tak i lenger, men en kan kanskje lage den selv ? Veldig glad i den i alle fall!
  Ha ei fortsatt god helg!
  klem
  Lise

  SvarSlett

Alle små spor fra dere gir meg gleden til å skrive mere!